LUKUKAUSIMAKSUT

Lukukausimaksu kattaa opetuksen, materiaalit, näyttelyt, taideretket (mm. pääsyliput), Eepos-portaalin oman tilin (mm. oppilaan kevätarvioinnit) lopputyön seminaarit ja -näyttelyn sekä todistukset.

Syksyn lukukausimaksu sisältää 15 opetuskertaa ja kevään maksu 18 opetuskertaa. Opetus voidaan toteuttaa lähi- tai etäopetuksena ja osa opetuksesta lukujärjestyksestä poikkeavalla ajalla. Koulu on vakuuttanut oppilaat lähiopetuksessa tapaturmien varalta. Ensimmäinen opetuskerta on oppilaille ilmainen kokeilukerta. Jos olet saanut opiskelupaikan ja haluat lopettaa harrastuksen: ilmoita sähköpostilla viipymättä toimistoon (toimisto@kuvataide.fi). Opettajalle ilmoitettu lopettaminen tai tunneille menemättä jättäminen ei ole virallinen lopettamisilmoitus.

Lukukausimaksu maksetaan täysimääräisenä ja siihen ei vaikuta mahdollinen etäopetus, oppilaan poissaolokerrat tai lopettaminen kesken lukukauden.

Lukukausimaksun maksamatta jättämisestä seuraa, että oppilas menettää opiskelupaikkansa ja maksu menee perintätoimistoon.

Lukukausimaksu on mahdollista neuvotella maksettavaksi erissä. Yhteys toimistoon: toimisto@kuvataide.fi

Lukukausimaksut 2021/ syksy:

  • NUUSKIJAT (4-6 v.) 175 € 
  • IHMETTELIJÄT (6-8 v.) 175 € 
  • KEKSIJÄT (9-11 v.) 195 €
  • TUTKIJAT (12-14 v.), KURKOTTAJAT JA KONKARIT  (15-20v.) 210 €
  • Kuvataiteen + mediataiteen pakettihinta on 300-370 € ryhmästä riippuen. 
  • Lisämaksu ulkopaikkakuntalaisille oppilaalle 20 €.
  • Sisaralennus on 20 € kultakin sisarukselta.

HAKU VAPAAOPPILAAKSI

Vapaa/puolivapaaoppilaspaikkoja voi hakea syyskuun loppuun saakka tällä lomakkeella. Palauta hakemus liitteineen aikavälillä 1.8.-30.9. joko sähköpostitse (toimisto@kuvataide.fi) tai postitse: Helsingin kuvataidekoulu, Ströms, Untuvaisentie 10, 00820. Hakemuksen voi myös tuoda postiluukkuumme samassa osoitteessa.

Maksuvaikeuksiin on myös mahdollista hakea muita tukia. Yhteys toimistoon:  toimisto@kuvataide.fi