Jatkoilmoittautuminen lukuvuodeksi 2021-2022 Helsingin kuvataidekouluun

Jatkoilmoittautuminen päättyy 31.3.2021

Ilmoittaudu ja varaa ensi vuoden jatko-opiskelupaikkasi Eepoksesta.  Vanhojen oppilaiden etuoikeus lukuvuoden 2021-2022 ilmoittautumiseen päättyy 31.3. 2021. Jos päätät opintosi kuvataidekoulussa – käythän Eepoksessa omilla sivuilla ilmoittamassa lopettamispäätöksen.

12.4.2021 ilmoittautuminen avataan uusille oppilaille ja sen jälkeen vapaat opiskelupaikat menevät Eepoksessa nopeimmille hakijoille, ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos unohdit hakea jatkoilmoittautumispaikkaa määräaikana, voit yrittää ilmoittautua uutena oppilaana, mutta vanha paikkasi on voinut mennä jo uusille oppilaille ja joudut valitsemaan uuden ryhmän tai siirtymään jonotuspaikalle.

Ilmoittautuminen:

Kirjaudu Eepokseen. Jos olet unohtanut tunnuksesi, uuden tunnuksen ja tarvittavan salasanan saat kirjoittamalla pyynnön toimisto@kuvataide.fi -osoitteeseen.

Oman Eepos-sivun yläpalkissa on kohta ILMOITTAUDU. Ilmoittaudu -valikosta näet hakulomakkeen. Järjestelmä ohjaa sinut päivittämään henkilötietosi ja sen jälkeen valitse jatkoilmoittautumiskaavakkeesta nykyinen ryhmäsi, jossa sinulla on tällä hetkellä opiskelupaikka.  Voit myös ilmoittautua kesäkurssille. Jos haluat vaihtaa ryhmää, kelaa sivun loppuun ja ilmoita toiveesi: ryhmänvaihto. Voit myös lähettää palautetta ja toiveita koululle.

Kiitos ilmoittautumisesta!