Jatkoilmoittautuminen Helsingin kuvataidekoulun oppilaille lukuvuodeksi 2022-2023

Huom.! Jatkoilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 3.4.2022

Ilmoittaudu ja varaa ensi vuoden jatko-opiskelupaikkasi Eepoksesta.

Vanhojen oppilaiden etuoikeus lukuvuoden 2022-2023 ilmoittautumiseen päättyy sunnuntaina 3.4. 2022. Sen jälkeen vapaat opiskelupaikat menevät Eepoksessa nopeimmille hakijoille, ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jos päätät opintosi kuvataidekoulussa – käythän Eepoksessa omilla sivuillasi ilmoittamassa lopettamispäätöksen.

Ilmoittautuminen:

Kirjaudu Eepokseen. Jos olet unohtanut tunnuksesi, uuden tunnuksen ja tarvittavan salasanan saat kirjoittamalla pyynnön toimisto@kuvataide.fi -osoitteeseen.

Oman Eepos-sivun yläpalkissa on kohta LOMAKKEET. Ilmoittaudu -valikosta näet hakulomakkeen. Järjestelmä ohjaa sinut päivittämään henkilötietosi ja sen jälkeen valitse jatkoilmoittautumiskaavakkeesta nykyinen ryhmäsi, jossa sinulla on tällä hetkellä opiskelupaikka. 

Voit myös ilmoittautua kesäkurssille. Jos haluat vaihtaa ryhmää, kelaa sivun loppuun ja ilmoita toiveesi: ryhmänvaihto. Voit myös lähettää palautetta ja toiveita koululle. Kiitos ilmoittautumisesta!

Jos unohdit hakea jatkoilmoittautumispaikkaa määräaikana, voit yrittää ilmoittautua uutena oppilaana, mutta vanha paikkasi on voinut mennä jo uusille oppilaille – joudut valitsemaan uuden ryhmän tai siirtymään jonotuspaikalle.