Helsingin kuvataidekoulun oppilaiden näyttely Roihuvuoren Kulttuurilabrassa 30.3-12.4.2022

Kulttuurilabra

Untuvaisentie 2

Roihuvuori/Helsinki

Avoinna:

ma, ke, pe klo 15-18

la-su 9.-10.4. klo 11-15

Ainoliisa Alatalo: TUNNEKOKEMUKSIA

Alex M: FACELESS

Kulttuurilabran näyttelyssä on esillä Helsingin kuvataidekoulun oppilaiden, Ainoliisa Alatalon ja Alex Minkeviciuten akryyleillä toteutettuja maalauksia. Pitkään kuvantekemistä opiskelleiden nuorten teokset kertovat tunnekokemuksista ja omaperäisestä, kiinnostavasta kuvallisesta ajattelusta.

Helsingin kuvataidekoulu antaa laajaa taiteen perusopetusta 4-20v. lapsille ja nuorille kuvataiteessa ja mediataiteessa. Luovan ja hauskan harrastuksen myötä opitaan ilmaisemaan ajatuksia, tunteita ja ideoita kuvallisesti, visuaalisen ilmaisun keinoin. Kerran viikossa kokoontuvissa ryhmissä opetuksen sisältö ja metodit on suunniteltu ottaen huomioon oppilaiden ikä-ja kehitysvaihe sekä omat kiinnostuksen kohteet. Opiskelun kuvataidekoulun ryhmissä voi aloittaa minkä ikäisenä vain, ennakkotietoja ja taitoja ei vaadita.

Kuvataidekoulussa tutustutaan monipuolisesti kuvantekemisen ja muotoilun maailmaan, erilaisiin teemoihin, tekniikoihin ja materiaaleihin kokeneiden kuvataideopettajien ohjauksessa. Piirustus, maalaus, animaatio, sarjakuva, muotoilu, grafiikka, pienoismallit, keramiikka, digipiirros, arkkitehtuuri ym. ovat osa kuvataidekoulun monipuolista sisältöä.

Opiskelu on tavoitteellista ja vuodesta toiseen etenevää. Pitkäkestoinen opiskelu laajan oppimäärän mukaan antaa erinomaisen valmiuden ja taidot myös visuaalisen alan jatko-opintoihin.

Ilmoittautuminen: kuvataide.eepos.fi