Helsingin kuvataidekoulu siirtyy etäopetukseen 30.11.-20.12.2020

Syksyn viimeiset kolme opetuskertaa ovat etätunteja eli opettaja lähettää linkin ennen kuvistuntien alkua Eepoksessa ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin. Jos haluat muuttaa sähköpostiosoitetta kirjaudu Eepokseen ja muuta omat tiedot -osiossa yhteystietoja.

Etäopetushetki on lyhyempi kuin normaalisti: opettaja ohjeistaa tehtävän tekemiseen ja kuvistyön voi tehdä heti tehtävänannon jälkeen tai myöhemmin ennen seuraavaa tuntia. Opettajalta tulee tarkemmat neuvot!

Koronarajoitusten puitteissa on mahdollista ulkona harrastaminen turvavälein. Jos opettaja haluaa hän voi järjestää kuvistunnin ulkona, mutta vuodenaika ei suosi nyt säiden puolesta ulkona työskentelyä. Oma opettaja on sähköpostitse yhteydessä oppilaisiin ja informoi tarkemmin opetuksesta.

MATERIAALIT

Ryhmissä on jo jaettu paperia mahdollista etäopetusta varten. Keväällä 2020 jaettiin koteihin taide-ensiapukassit, joiden vesivärejä ja kyniä voi käyttää etätehtävissä.

Syksyllä 2020 aloittaneille uusille oppilaille jaetaan materiaaleja (paperia, lyijykynä ja vesivärit). 

Strömsissä materiaalinhaku / Untuvaisentie 10 /  1.12.2020 klo 16-18 

Käpylässä materiaalihaku /  Käpylänkuja 3/   2.12.2020 klo 16-18. 

(Toimipisteissä ei ole henkilökuntaa paikalla muina aikoina vaan olemme siirtyneet etätyöhön.)

JOULUKALENTERI

Helsingin kuvataidekoulu avaa joulukalenterin instagramissa – jokaiselle päivälle on taidehaaste tai -tehtävä. Seuraa meitä, tee taidetta kotona ja osallistu työlläsi  #kuvaa! -galleriaan.

KUVAA! -NÄYTTELY

Helsingin kuvataidekoululla on Kuvaa! -näyttely Vuotalossa 2.12.-26.12.2020. Näillä näkymin näyttely avautuu aluksi ikkunanäyttelynä. Tervetuloa! 

Kevätlukukausi alkaa 11.1.2021

Onnellista Uutta vuotta 2021! Toivottaa Helsingin kuvataidekoulun väki

https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunginkanslia/paakaupunkiseudun-koronakoordinaatioryhma-uusista-rajoituksista