OPPILASHAKU

Helsingin kuvataidekoulun oppilashaku uusille opiskelijoille ensi syksyn ryhmiin on käynnissä huhtikuun ajan. Ryhmiin voi myös hakea peruutuspaikkoja mihin aikaan vuodesta vain. Haku on voimassa aina yhden lukuvuoden. Vapautuvista paikoista ilmoitetaan jonossa ensimmäisenä olevalle oppilaalle henkilökohtaisesti.

 

Kuvataidekoulussa jo opiskelevat täyttävät opettajalta saatavan jatkoilmoittautumisen keväällä. Jatkoilmoittautumislomake on ladattavissa myös tästä linkistä: Jatkoilmoittautuminen

 

 

 

HAKULOMAKE UUSILLE OPISKELIJOILLE:

 

Hakulomakkeen voit ladata alla olevasta linkistä (lomake on mahdollista täyttää sähköisesti):  

 

HAKULOMAKE 2018-2019

 

->HUOM: Mikäli lähetät täytetyn pdf-tiedoston sähköpostilla niin nimeäthän tiedoston oppilaan nimellä ja varmistathan, että tallennat varsinkin Mac-tietokoneilla Save as PDF toiminnolla (Tallenna PDF:nä), joka löytyy Print (Tulosta) valikon kautta.

 

Lomakkeen sähköiseen täyttöön tarvitset Adobe Acrobat Reader ohjalman. Ohjelman voi ladata tästä linkistä. 

 

 

Lomakkeen toimittaminen Helsingin kuvataidekoululle onnistuu postitse ja sähköpostilla:

 

POSTIOSOITE:

Helsingin kuvataidekoulu / Strömsin taidekartano

Untuvaisentie 10

00820 Helsinki

 

EMAIL:

toimisto(at)kuvataide.fi

 

 

 

LUKUKAUSIMAKSUT

 

Valmistavan opetuksen sekä perusopetus I ryhmien lukukausimaksu on 175 euroa. Perusopetus II ryhmien lukukausimaksu on 195 euroa. Työpajojen lukukausimaksu on 210 euroa. Lisätyöpaja sisältyy lukukausimaksuun, eikä siitä tarvitse erikseen maksaa.  Sisaralennus on 20 euroa kultakin sisarukselta. Vapaa/puolivapaaoppilaspaikkoja voi hakea koulun toimistolta saatavilla lomakkeilla syyskuun loppuun saakka.

 

Viikonloppuperiodit kuuluvat opetukseen ja ovat ilmaisia koulun oppilaille. Lukukausimaksu kattaa tunneilla käytetyt materiaalit ja tarvikkeet sekä näyttelykäyntien lippujen hinnat.

 

leija3